Известие

Collapse
No announcement yet.

Бронята ще падне

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бронята ще падне

Колеги, мислех си, че предната броня ми се е откачила и 2 нови рапидки са достатъни за да се закачи обратно, но уви не е там работата. има една пластмаса, която се закачва и увисва на металнатаа част на колата, но тази пластмаса се е отчупила и бронята виси, няма на какво да се закрепи. Можете ли да ме насочите каде да отида да ми я направят? лошото е че без кола не мога да оставам и ден дори кажете някой майстор на пластмасови борни
    Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

аре бе, баба ти цел живот на кола са е возИла
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

ако говориш за релсичката-дето е залепена за бронята можеш и сам да си я оправиш ако си малко по-сръчен.....става с финна метална мрежа и постолет за горещ въздух като пластмасата се нагрява и след това мрежата се забива в нея,а от другата страна на бронята постоянно охлаждаш с намокрен парцал да не се сгърчи.Не е трудно става за 5 мин
      Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

на Милин камък и Св. Наум

два пъти съм го ползвал и двата пъти се справиха доста добре за не много пари, но е хубаво да минеш предварително или да се разбереш по телефона че не съм ги виждал да остават без работа.
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Moni, а телефон и име на сервиза ще ми кажеш ли?
          Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Comment

Първоначално публикувано от Patsimir
            Moni, а телефон и име на сервиза ще ми кажеш ли?
            Абе имам некви ма незнам дали са актуални, че на визитката са още с две осмици ама пробвай ...иначе са двама братя

Мирослав и Валери Петкови
            0888 660 858 и 0888 705 226
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
            X